Vabljeni v prenovljeno restavracijo AQUA ROMA, Rimske Toplice! Za vas vsak delovni dan samopostrežne sveže, tople malice, med vikendi samopostrežna kosila! V prijetnem ambientu ter z vedno nasmejanimi natakarji/natakaricami….

Restavracija AquaRoma – Rimske Toplice, nudi izvrstne kulinarične dobrote.

V prijetnem prenovljenem ambientu restavracije je prostora za več kot 60 oseb. Za zaključene družbe, v ločenem prostoru z lastnim vhodom ter teraso, pa je prostora za 100 oseb.

Svojo bogato stalno kulinarično ponudbo nenehno nadgrajujemo s posebnimi dogodki. Najbolj znani so razni tematsko obarvani kulinarični dnevi, kot npr. “Dnevi ribjih jedi”, “Dnevi hamburgerjev”, “Ponudba jedi slovenskih pokrajin”, “Dnevi mediterana”, “Kmečki krožniki laških domačij”,…

Trudimo se, da bi vaš krožnik bogatile vedno sveže, tudi sezonsko obarvane jedi!

Hrana restavracije AquaRoma je že od nekdaj poznana kot odlična! V zadnjem času je bil naš največji povdarek na dekoraciji in posebni kulinarični artistiki prezentacije krožnikov. Napredek je več kot očiten!

“Sedaj naša hrana ni le hrana za v želodec – je tudi hrana za dušo in oči!”

V sklop restavracije spada tudi picerija, kjer so naši izvrstni picopeki za vas pripravljajo različne pice po izjemnih cenah!

Catering storitev naše restavracije vas razbremeni skrbi pri izbiri, pripravi in postrežbi hrane na lokaciji po vašem izboru!

Spodaj si lahko ogledate ali preneste tudi naš jedilni list: