Naša spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo.

Vec o tem.

 

NASTANITEV

V objemu zelenih Rimskih Toplic nudimo oddih proč od mestnega vrveža. Ne glede na to ali samo potujete mimo Rimskih Toplic ter ste potrebni počitka ali pa ste se odločili preživeti prijeten teden malo drugače, pri nas se boste dobro naspali. Na voljo je kar 21 sodobno opremljenih sob s kopalnico, LCD televizorjem, dostopom do interneta ter balkonom oz. veliko teraso.

Na voljo so tudi VIP sobe, ki so nadstandardno opremljene v spalno-bivalni prostor s kombinirano infra-finsko savno, masažnim bazenčkom, ...

Vse sobe so opremljene z avtomatsko klimatsko napravo (katera pozimi tudi greje), hladilnikom ter sušilcem za lase.

Vsi naši gostje hotela imajo v poletnih mesecih tudi brezplačen vstop na naše termalno kopališče.

Preverite ponudbo hotela tukaj.

 


 

DODATNA PONUDBA ZA NAŠE GOSTE

Rimske Toplice ležijo na višini 214 m, ob zgodovinsko pomembni poti, katera povezuje Celje z Ljubljano preko Zidanega mostu. Dolino obdajajo lepa gozdnata pobočja, ki v sebi skrivajo raznovrstne eksotične rastline iz vseh kontinentov sveta. Tako lahko v gozdu odkrijemo orjaške sekvoje, kanadske čuge, japonske hloe, ciprese, tise, kalifornijske cedre ter ostale rastline, katere so v preteklosti tukaj posadili ugledni gostje.

Kraj je odlično izhodišče za zanimive izlete na okoliške hribe, kot so Lisca, Kopitnik, Mrzlica, Šmohor. Prav tako je lep sprehod do domačije Antona Aškerca, po Ruski stezi ali po poteh ob reki Savinji. Svojim gostom lahko tako na njihovo željo organiziramo razne izlete ali pohode.

Prav idilična narava naše bližine omogoča razne športno-rekreacijske aktivnosti skozi vso leto. Razburljive so kolesarske ter pohodniške poti. Z bližnjega Kopitnika se spuščajo jadralni padalci, po reki Savinji se lahko vozite s kajaki, kanuji ter rafti, lahko lovite tudi ribe ali pa se udeležite splavarjenja. Kamnite stene okoliških hribov pa nudijo tudi športnim plezalcem lep izziv. Pozimi so v naši bližini smučišča na Celjski koči, Lisci, smučišče Magolnik pri Radečah ter smučišče Briše nad Zidanim Mostom.

 


 

POVPRAŠEVANJE

Želite več informacij glede nastanitve v naših sobah in naši ponudbi?
Za vas smo pripravili enostaven obrazec s katerim nam lahko pošljete povpraševanje, mi pa vam bomo odgovorili v najkrajšem času.


 

Captcha Code

Kliknite na sliko za novi prikaz.
 

KONTAKT

Aqua Roma
Toplice 2
3272 Rimske Toplice
Slovenija

Restavracija 03 573 68 50
Kopališče 03 573 68 60
 
Vodja objekta 051 432 512
Vodja strežbe 051 378 987

Za rezervacije ali informacije lahko pokličite tudi na:
03 573 68 50 ali 051 378 987.


 

 

2012 © Aqua Roma | Toplice 2 | Rimske Toplice | Slovenia
03 573 68 50 | restavracija@aquaroma.si

Izdelava spletnih strani: GRAVITON DESIGN