Naša spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo.

Vec o tem.

 

AKTUALNO V AQUA ROMI

news_image  

Dnevi dalmatinske kuhinje - od 14. do 17.5.

Prihajajio dnevi DALMATINSKE KUHINJE v AquaRomi! Tradicionalno z nastopom klape Lanterna iz Zadra... Vabljeni na dalmatinske specialitete v AquaRomo! Sprejemamo tudi že rezervacije na telefon naše restavracije: 03 / 57 36 850 - restavracija AquaRoma, Rimske Toplice
news_image  

Mesec PIZZ v AquaRomi!

PIZZE!!! Pripravite se, na do sedaj največjo izbiro pic pri nas! V restavraciji in pizzeriji AquaRoma, Rimske Toplice bodo naši picopeki, od 10. aprila dalje, pripravili posebno pester in zanimiv izbor pic! Več kot 50 okusov! Za vsakega nekaj - vabljeni na pico po svojem okusu v restavracijo in picerijo AquaRoma, Rimske Toplice!
news_image  

Velikonočni paket v hotelu AquaRoma!

Vabljeni na sproščanje v Rimske Toplice... Ob veliki noči še posebej ugodno! Paket vsebuje: - pijača dobrodošlice - velikonočni zajtrk - 2x polpenzion - 2x kopanje v Rimskih Termah - brezplačna izposoja koles - neomejen brezžični internet (samo 30 € na osebo na dan - min. bivanje 2 dni)) Pokličite in rezervirajte svojo sobo! Rezervacije sprejemamo na 03/57-36-850 ali restavracija@aquaroma.si! Vabljeni v našo družbo!
news_image  

Velikonočna razstava v AquaRomi!

V restavraciji in piceriji AquaRoma, Rimske Toplice bo od 1.aprila dalje na ogled razstava unikatnih, ročno narejenih velikonočnih izdelkov! Vabljeni v našo družbo!
news_image  

Popust na nočitve v mesecu aprilu - za kar 20%!

Meseca aprila smo znižali cene nočitev za 20%! Vabljeni v Rimske Toplice!
news_image  

Dnevi lignjev v AquaRomi, od 11.3. dalje!

Že mislite kaj na morje? V AquaRomi vam lahko obudimo spomine na poletje z našo ponudbo lignjev! Tradicionalni dnevi lignjev v restavraciji AquaRoma, Rimske Toplice od 11. marca dalje! Vabljeni v našo družbo!
news_image  

Ob dnevu žena v AquaRomi...

Bliža se 8.marec - dan žena! Po valentinovi uspešnici prihaja nova priložnost za vas! Povabite svojo damo na eno izmed naših izvrstnih kulinaričnih zgodb - tokrat ob dnevu žena! V petek 6.3. pripravljamo romantično večerjo ob nežni spremljavi citer ter violine! V soboto 7.3. bo tradicionalni ples ob dnevu žena v AquaRomi, tokrat ob izbrani plesni glasbi izvrstne skupine Ultra Vox! V nedeljo 8.3. bo v restavraciji AquaRoma slavnostno kosilo ob dnevu žena, kjer bomo za vse žene na njihov dan pripravili tudi majhno pozornost! Izberite si svoj termin ter rezervirajte mizo! Rezervacije že sprejemamo na tel. 03 57 36 850...
news_image  

Valentinov ples, 14.2. v AquaRomi!

V restavraciji AquaRoma, Rimske Toplice vabimo na tradicionalni Valentinov ples, v soboto 14. februarja ob 19.uri! Presenetite svojo ljubezen z romantičnim večerom ob dobri hrani in pijači. Za nežne ritme bo poskrbel Duo Vedrina. Naši mojstri okusov so se za Valentinovo še posebej potrudili! Sestavili smo harmoničen preplet okusov, ki bodo več kot le omamni. Pet-hodni meni v dveh izvedbah - mesni in ribji različici! Kam za Valentinovo? Odgovor je tu! V AquaRomo! Rezervacije že sprejemamo na 03 57 36 850 oz. na 051 432 512...
news_image  

Poročna zabava v AquaRomi!

Se odločata za skupni korak? Iščeta primeren prostor za zabavo? Obiščita nas v Rimskih Toplicah! Naša velika dvorana z ločenim vhodom ter lastno teraso sprejme do 100 oseb! V našem hotelu lahko prespi po posebnih poročnih cenah do 45 svatov! Za lažjo sestavo poročnega menija imamo nekaj predlogov že pripravljenih v našem poročnem katalogu! To je vajin dan! Prepustita skrbi izkušenim! V restavraciji AquaRoma smo pripravljeni na nove izzive! Preverita ali je termin vajine poroke letos še prost, ter rezervirajta čim prej!
news_image  

Posebna ponudba tedenskih kosil!

Za vas smo ta teden pripravili posebno kulinarično potovanje - v dveh menijih! Vabljeni na razvajanje okusov v Rimske Toplice, v restavraciji AquaRoma vas že pričakujemo! Meni I. Pršutova rožica z ocvrto mocarelino krogljico s sezamovim ovojem na pestu črnih oliv *** Goveja juha z rezanci Gobova juha s krompirjem Koruzna juha s popečeno panceto *** Ocvrta sv. ribica z bučnimi semeni Polnjena piščančja prsa z mocarelo Korenčkov pire Skutni štrukelj Zelenjavna košarica Mešana solata *** Sladki tris (tiramisu, borovničeva krema, jogurtova strnjenka) Meni II. Goveji karpačo z mladim govejim sirom in suhimi paradižniki *** Goveja juha z rezanci Gobova juha s krompirjem Koruzna juha s popečeno panceto *** Pečena kapesanta v špagetnem gnezdecu z gamberi in jurčki *** File škarpene na žaru Polnjeni lignji na ocvrti polenti Škampi na žaru Blitva s krompirjem Mešana solata *** Sladki tris (tiramisu, borovničeva krema, jogurtova strnjenka)

 

2012 © Aqua Roma | Toplice 2 | Rimske Toplice | Slovenia
03 573 68 50 | restavracija@aquaroma.si

Izdelava spletnih strani: GRAVITON DESIGN