AKTUALNO V AQUA ROMI

news_image  

JAMATLON 2015 - winter edition - Akcijska ponudba nočitev za tekmovalce in ekipe!

Pripravili smo posebno akcijsko ponudbo za nočitev posameznikov ali ekip letošnjega "Jamatlon"-a... V specifičnem okolju zasavskega premogovnika bodo udeleženci s pomočjo spremljevalcev na 5,5 kilometra dolgi progi premagovali različne ovire s pridihom rudarstva. Jamatlon je odlična priložnost za ohranjanje rudarske tradicije in nov, inovativen način uporabe rudarske infrastrukture. Udeleženci bodo s čeladami na glavah pod zemljo pretekli ali prehodili pot od Trbovelj do Hrastnika in ob tem doživeli edinstveno izkušnjo. Zimski jamatlon bo potekal 5. decembra ob prazniku zavetnice rudarjev sv. Barbare. Na Zimski jamatlon se lahko prijavite do 15. novembra 2015. Organizator (Zasavski tednik) bo zaprl prijave pred zadnjim rokom (15. november) v primeru, da bo prijavljenih toliko ekip, kot jih lahko sprejmejo na Jamatlon. Prijavijo se lahko ekipe, ki štejejo od 2 do 5 članov. OBVEZNA OPREMA Brez obvezne opreme vstop v jamo ne bo mogoč! Čelada (rudarska, kolesarska, alpinistična, planinska,...). Naglavna svetilka. Dolge hlače. Dolga majica. Pohodni čevlji. Rokavice (priporočamo). Brisača in milo za tuširanje (priporočamo). Vsak od članov prejme: Majico, vodo, knapovsko malico, čaj, drobna darila. Več o prireditvi na:http://www.jamatlon.si/
news_image  

Okusi domačih kolin - AquaRoma, Rimske Toplice

Okusite dobrote domačih kolin v restavraciji in pizzeriji AquaRoma, Rimske Toplice od 23. oktobra dalje. Vabljeni na pečenice, krvavice, jetrnice, kislo zelje, repo, in ostale dobrote slovenskega krožnika! ...ob pričetku te posebne ponudbe posebej vabljeni še na degustacijski krožnik s kozarčkom mošta ter nastopom harmonikarja! Ta petek ob 19. uri v AquaRomi, Rimske Toplice!
news_image  

Septembrska ponudba v AquaRomi!

Vabljeni na posebno ponudbo v Rimske Toplice! Septembra smo za vas pripravili: - Telečji medaljon na žaru z zeliščnim maslom v družbi mariniranih bučk - Goveji ramstek na žaru z zeliščnim maslom s pečeno zelenjavo in krompirjevim nabodalom - Morska ponev za dve osebi (lignji, rakci, škampi, školjke, mlada zelenjava, feta sir) + Samostojni solatni krožniki ...in še mnogo več... Vabljeni v Rimske Toplice!
news_image  

SUMMER END POOL PARTY - AquaRoma, Rimske Toplice

Zabava ob koncu poletja in poletnih počitnic! SUMMER END POOL PARTY - AquaRoma, Rimske Toplice: - DJ & glasbene želje na kopališču - Algida kopalni dan z nagradami - Akcijske cene pijač - Nastop mlade pevke Mojce Mihec - Turnirji v odbojki na mivki (sob. in ned.) - Maskota kopališča za najmlajše “Bikec Štrikec” Vabljeni v Rimske Toplice! (AQUAROMA, Toplice 2, 3272 Rimske Toplice)
news_image  

Tradicionalni AQUA BEACH WEEKEND

Leto je ponovno naokoli in zopet je pred nami sedaj že tradicionalni AQUA BEACH WEEKEND, ki bo letos potekal 29. in 30. avgusta v odbojkarskem centru pri letnem kopališču Aqua Roma v Rimskih Toplicah. V soboto 29.8. bo na sporedu REKREATIVNI TURNIR MOŠKIH PAROV s pričetkom ob 10. uri. MENJAV V EKIPI NI! Prijavnina na ekipo znaša 20€ in se poravna na dan turnirja do 9.30 ure. Prijavnina vključuje: topla malica, pijača, celodnevni prost vstop na kopališče, manjše praktično darilo. Nagrade: Medalje za prve tri uvrščene + lepe praktične nagrade za prve štiri ekipe. Zmagovalna ekipa prejme tudi prehodni pokal. Maksimalno število ekip: 12 Prijave sprejemamo do 28.8. oz. do zapolnitve mest. Prijave zbiramo na tel. 031-450-083 (Samo) ali na e-pošto: samolah91@gmail.com. ------------------------------------------------------------------------------ V nedeljo 30.8. bo potekal REKREATIVNI TURNIR MEŠANIH TROJK s pričetkom ob 9. uri. Ekipa je lahko sestavljena iz dveh moških in ene ženske ali obratno. MENJAV V EKIPI NI! Prijavnina na ekipo znaša 20€ in se poravna na dan turnirja do 8.30 ure. Prijavnina vključuje: topla malica, pijača, celodnevni prost vstop na kopališče, manjše praktično darilo. Nagrade: Medalje za prve tri uvrščene + lepe praktične nagrade za prve štiri ekipe. Zmagovalna ekipa prejme tudi prehodni pokal. Maksimalno število ekip: 12 Prijave sprejemamo do 29.8. oz. do zapolnitve mest. Prijave zbiramo na tel. 031-450-083 (Samo) ali na e-pošto: samolah91@gmail.com. ------------------------------------------------------------------------------ Za vse tiste, ki se boste morda odločili sodelovati na obeh turnirjih in se boste pripeljali iz bolj oddaljenih krajev bo v hotelu poleg igrišč možnost prenočitve po ugodni ceni. VABLJENI V ČIM VEČJEM ŠTEVILU V RIMSKE TOPLICE!
news_image  

S KOPALNIM AVTOBUSOM V AQUAROMO!

ZAGORJANI, ZAGORJANKE, RAZKUŠTRAJMO POLETJE NA LETNEM KOPALIŠČU V TRBOVLJAH IN NA KOPALIŠČU AQUA ROMA V RIMSKIH TOPLICAH Med 1. in 16. avgustom 2015 bo Občina Zagorje ob Savi organizirala avtobusne prevoze do kopališča Aqua Roma v Rimskih Toplicah in nazaj, med 3. in 16. avgustom pa tudi avtobusne prevoze do Letnega kopališča Trbovlje in nazaj. Odhod kopalnega avtobusa bo vsak dan ob 9.30 uri iz glavne avtobusne postaje v Zagorju. Kopalci bodo na kopalni avtobus lahko vstopali tudi na postaji na Izlakah pri Ajdi in v Kisovcu. S kopališča v Rimskih Toplicah je v Zagorje odhod predviden ob 16.30 uri, s kopališča v Trbovljah pa ob 17.00 uri. Cena prevoza in kopalne karte za kopanje v Aqua Romi znaša 7,00 € za odrasle in 5,00 € za otroke do 15. leta starosti, cena prevoza in kopalne karte za kopanje na Letnem kopališču v Trbovljah pa za odrasle 5,50 € in za otroke do 15. leta starosti 3,50 €. Za otroke do 4. leta starosti plačila ni. Kopalci boste znesek za prevoz in kopalno karto poravnali ob vstopu na avtobus. Ob slabem vremenu se prevoz ne bo izvajal. Informacije o odhodu avtobusa bodo vsak dan, najkasneje do 8.00 ure, dostopne na spletni strani občine www.zagorje.si, ter na telefonski številki dežurnega prometnika 03/56-55-109 oz. 03/56-55-110. Kopanje na Letnem kopališču v Trbovljah in kopališču Aqua Roma v Rimskih Toplicah so omogočili: Občina Zagorje ob Savi, Hotel Aqua Roma Rimske Toplice, Letno kopališče Trbovlje in Integral Zagorje ob Savi.
news_image  

Nočno kopanje vsak petek - tokrat "back to 60`s" party

Ta petek na nočnem kopanju od 20. do 24. ure BACK TO 60`s in žirafa party (ob naročilu žirafe, trganec gratis) Vabljeni na petkova nočna kopanja v Rimske Toplice! Pričakujemo jasno vreme!
news_image  

NAJ GOLAŽ RIMSKIH TOPLIC 2015

Objavljamo rezultate kulinaričnega tekmovanja - NAJ GOLAŽ RIMSKIH TOPLIC 2015:

 

Ime tekmovalne ekipe

Točke skupaj

1

Gamsi

119

2

Sindikat strojevodji ZM

87

3

Golažki

84

 

M 3

82

 

Občina Hrastnik

82

 

Gremepromet Požin

78

 

DU Rimske Toplice

77

 

Občina Zagorje

77

 

Dan ljubezni

75

 

Potonke

75

 

Občina Trbovlje

75

 

GOKOP-čista žlica

74

 

PD Rimske Toplice

74

 

KS Dol pri Hrastniku

74

 

Loški zeliščarji

73

 

Občina Radeče

73

 

Izletniška kmetija Krajšek

73

 

GOKOP-kuhamo za lačne

72

 

OZZVS-Laško

72

 

KD Rimljan

70

 

AGM I

70

 

Dečki iz okolice

69

 

KS Rimske Toplice

69

 

OZSČ Laško

69

 

Sestre Martine

69

 

Pr kotlu

68

 

DEWESoft chefs

68

 

Občina Laško

65

 

Cout EKIPA 2015

62

 

SMC Laško

62

 

AGM II

62

 

DI Rimske Toplice

58

 

PGD Rimske Toplice-veterani

54

 

Govški partizani

54

 

Športniki

53

 

news_image  

Otvoritev kopalne sezone - AquaRoma, Rimske Toplice

Kopališče AquaRoma, Rimske Toplice jutri odpira svoja vrata! Otvoritev kopalne sezone je jutri, v četrtek 4.6.! Obiščete nas lahko vsak dan med 9. in 19. uro! Ob petkih pa vabljeni na nočna kopanja v termalni vodi... Kopališče AquaRoma vabi v Rimske Toplice!
news_image  

Dogajanja v AquaRomi to poletje:

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo.

Vec o tem.

 

05. 06. - 20:00 - Nora zabava s petkovo pumpo in mičnimi hostesami - pod šotorom

05. 06. - 20:00 - Otvoritev sezone nočnih kopanj v AquaRomi (vsak petek od 20.ure dalje - DJ party)

06. 06. - 16:00 - Tradicionalna "Golažijada 2015" v Rimskih Toplicah z bogatim spremljevalnim programom (godba na pihala, mažuretke, starodobna vozila, napihljiva igrala, srečelov...)

06. 06. - 20:00 - Zabava s skupino KINGSTON - pod šotorom

07. 06. - predstavitev gasilskih in policijskih vozil

19. 07. LEDO kopalni dan (zanimivo dogajanje na kopališču z maskotami)

09. 08. ALGIDA kopalni dan (pestro dogajanje na kopališču)

28. 08. - 20:00 Zaključno nočno kopanje z zabavo

29. 08.; 30. 08. - zadnji počitniški vikend - pestre animacije za otroke, nagradne igre, nagradna tekmovanja, zabava za vso družino...

Vabljeni!


 

2012 © Aqua Roma | Toplice 2 | Rimske Toplice | Slovenia
03 573 68 50 | restavracija@aquaroma.si

Izdelava spletnih strani: GRAVITON DESIGN