Naša spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo.

Vec o tem.

 

AKTUALNO V AQUA ROMI

news_image  

Kopališke karte v predprodaji!

Poletje se bliža in mi se že pripravljamo na kopalno sezono!!! V predprodaji lahko tudi letos kupite karte ceneje!! Posamezniki, društva ali podjetja!
news_image  

Zelena energija za pomladne dni!

S 1. aprilom pričnemo v restavraciji AquaRoma s posebno ponudbo zdravih, prečiščevalnih ter super živil... Prečistite se ter si napolnite svoje notranje baterije v Rimskih Toplicah - ekipa restavracije AquaRoma vabi! Beluši, čemaž, regrat, sejtan, tofu, super-živila,... Vabljeni v Rimske Toplic, kjer se vedno kaj dobrega najde!
news_image  

Glasbeno - kulinarični večer v Rimskih Toplicah!

Zima se še poslovila ni, v AquaRomi pa že diši po morju! Ob prihajajočem dnevu žena vas vabimo, da v petek 4 marca in soboto 5.marca, s svojo najdražjo preživita nepozaben glasbeno-kulinarični večer! Restavracija AquaRoma, Rimske Toplice pripravlja dobrote Istrsko-Kraške kuhinje s pridihom mediterana! Za veselo vzdušje bo poskrbela grupa Simpatizeri... Rezervacije že sprejemamo! [03/57-36-850] Restavracija AquaRoma vabi v Rimske Toplice!
news_image  

Valentinov ples v AquaRomi

Še ne veste kam bi povabili svojo najdražjo osebo? ...mi imamo odgovor: V AquaRomo, Rimske Toplice na "Valentinov ples"! 12. februarja ob 19. uri z bogatim kulinaričnim programom ter ob spremljavi žive glasbe... Vabljeni v Rimske Toplice - v restavracijo AquaRoma!!!
news_image  

Decembrske zabave v AquaRomi!

Tudi letos bo pri nas v decembru še posebej veselo! Vsak petek in soboto vas bomo presenetili z glasbo v živo; za vas ter vašo skupino pripravili edinstven meni; svečani pogrinjki pa so že tako ali tako stalnica pri naših dogodkih! Preverite prosti termin ter rezervirajte prostor že danes! Pokličite na 03/57 36 850 - restavracija AquaRoma, Rimske Toplice!!!
news_image  

JAMATLON 2015 - winter edition - Akcijska ponudba nočitev za tekmovalce in ekipe!

Pripravili smo posebno akcijsko ponudbo za nočitev posameznikov ali ekip letošnjega "Jamatlon"-a... V specifičnem okolju zasavskega premogovnika bodo udeleženci s pomočjo spremljevalcev na 5,5 kilometra dolgi progi premagovali različne ovire s pridihom rudarstva. Jamatlon je odlična priložnost za ohranjanje rudarske tradicije in nov, inovativen način uporabe rudarske infrastrukture. Udeleženci bodo s čeladami na glavah pod zemljo pretekli ali prehodili pot od Trbovelj do Hrastnika in ob tem doživeli edinstveno izkušnjo. Zimski jamatlon bo potekal 5. decembra ob prazniku zavetnice rudarjev sv. Barbare. Na Zimski jamatlon se lahko prijavite do 15. novembra 2015. Organizator (Zasavski tednik) bo zaprl prijave pred zadnjim rokom (15. november) v primeru, da bo prijavljenih toliko ekip, kot jih lahko sprejmejo na Jamatlon. Prijavijo se lahko ekipe, ki štejejo od 2 do 5 članov. OBVEZNA OPREMA Brez obvezne opreme vstop v jamo ne bo mogoč! Čelada (rudarska, kolesarska, alpinistična, planinska,...). Naglavna svetilka. Dolge hlače. Dolga majica. Pohodni čevlji. Rokavice (priporočamo). Brisača in milo za tuširanje (priporočamo). Vsak od članov prejme: Majico, vodo, knapovsko malico, čaj, drobna darila. Več o prireditvi na:http://www.jamatlon.si/
news_image  

Okusi domačih kolin - AquaRoma, Rimske Toplice

Okusite dobrote domačih kolin v restavraciji in pizzeriji AquaRoma, Rimske Toplice od 23. oktobra dalje. Vabljeni na pečenice, krvavice, jetrnice, kislo zelje, repo, in ostale dobrote slovenskega krožnika! ...ob pričetku te posebne ponudbe posebej vabljeni še na degustacijski krožnik s kozarčkom mošta ter nastopom harmonikarja! Ta petek ob 19. uri v AquaRomi, Rimske Toplice!
news_image  

Septembrska ponudba v AquaRomi!

Vabljeni na posebno ponudbo v Rimske Toplice! Septembra smo za vas pripravili: - Telečji medaljon na žaru z zeliščnim maslom v družbi mariniranih bučk - Goveji ramstek na žaru z zeliščnim maslom s pečeno zelenjavo in krompirjevim nabodalom - Morska ponev za dve osebi (lignji, rakci, škampi, školjke, mlada zelenjava, feta sir) + Samostojni solatni krožniki ...in še mnogo več... Vabljeni v Rimske Toplice!
news_image  

SUMMER END POOL PARTY - AquaRoma, Rimske Toplice

Zabava ob koncu poletja in poletnih počitnic! SUMMER END POOL PARTY - AquaRoma, Rimske Toplice: - DJ & glasbene želje na kopališču - Algida kopalni dan z nagradami - Akcijske cene pijač - Nastop mlade pevke Mojce Mihec - Turnirji v odbojki na mivki (sob. in ned.) - Maskota kopališča za najmlajše “Bikec Štrikec” Vabljeni v Rimske Toplice! (AQUAROMA, Toplice 2, 3272 Rimske Toplice)
news_image  

Tradicionalni AQUA BEACH WEEKEND

Leto je ponovno naokoli in zopet je pred nami sedaj že tradicionalni AQUA BEACH WEEKEND, ki bo letos potekal 29. in 30. avgusta v odbojkarskem centru pri letnem kopališču Aqua Roma v Rimskih Toplicah. V soboto 29.8. bo na sporedu REKREATIVNI TURNIR MOŠKIH PAROV s pričetkom ob 10. uri. MENJAV V EKIPI NI! Prijavnina na ekipo znaša 20€ in se poravna na dan turnirja do 9.30 ure. Prijavnina vključuje: topla malica, pijača, celodnevni prost vstop na kopališče, manjše praktično darilo. Nagrade: Medalje za prve tri uvrščene + lepe praktične nagrade za prve štiri ekipe. Zmagovalna ekipa prejme tudi prehodni pokal. Maksimalno število ekip: 12 Prijave sprejemamo do 28.8. oz. do zapolnitve mest. Prijave zbiramo na tel. 031-450-083 (Samo) ali na e-pošto: samolah91@gmail.com. ------------------------------------------------------------------------------ V nedeljo 30.8. bo potekal REKREATIVNI TURNIR MEŠANIH TROJK s pričetkom ob 9. uri. Ekipa je lahko sestavljena iz dveh moških in ene ženske ali obratno. MENJAV V EKIPI NI! Prijavnina na ekipo znaša 20€ in se poravna na dan turnirja do 8.30 ure. Prijavnina vključuje: topla malica, pijača, celodnevni prost vstop na kopališče, manjše praktično darilo. Nagrade: Medalje za prve tri uvrščene + lepe praktične nagrade za prve štiri ekipe. Zmagovalna ekipa prejme tudi prehodni pokal. Maksimalno število ekip: 12 Prijave sprejemamo do 29.8. oz. do zapolnitve mest. Prijave zbiramo na tel. 031-450-083 (Samo) ali na e-pošto: samolah91@gmail.com. ------------------------------------------------------------------------------ Za vse tiste, ki se boste morda odločili sodelovati na obeh turnirjih in se boste pripeljali iz bolj oddaljenih krajev bo v hotelu poleg igrišč možnost prenočitve po ugodni ceni. VABLJENI V ČIM VEČJEM ŠTEVILU V RIMSKE TOPLICE!

 

2012 © Aqua Roma | Toplice 2 | Rimske Toplice | Slovenia
03 573 68 50 | restavracija@aquaroma.si

Izdelava spletnih strani: GRAVITON DESIGN