Naša spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo.

Vec o tem.

 

AKTUALNO V AQUA ROMI

news_image  

Dnevi HAMBURGERJEV v AquaRomi!

Vabljeni na noro dobre hamburgerje v restavracijo AquaRoma, Rimske Toplice!

Od 1. oktobra dalje bo na izbiro poseben nabor hamburgerjev!

[...z vključeno BBQ omako in prilogo po izbiri!]

Vabljeni v Rimske Toplice, kjer AquaRoma navdušuje...

news_image  

KUMfest v Trbovljah - 19. in 20. avgust!

Vabljeni na KUMfest - fešto stoletja v zasavju... Tudi mi bomo tam! Naša maskota - Bikec Štrikec bo zabaval najmlajše, na stojnici s hrano pa boste dobili dobrote odprtega žara, za katere bodo skrbeli naši mojstri žara iz AquaRome! ...in da ne pozabimo:AGM Nemec d.o.o. je glavni sponzor sobotnega glasbenega večera! Vabljeni na zabavo v Trbovlje!!!
news_image  

Hvala vsem za sodelovanje in predvsem vsem, ki ste prišli in se zabavali z nami na RIMSKE so FEjST!

Hvala, super ste bili! RIMSKE so FEjST 2016 je za nami! - se vidimo spet drugo leto prvi vikend v juniju! Prvi teden v juniju v Rimskih Toplicah že kar nekaj let pripravljamo dvodnevni kulinarično-glasbeni dogodek... Naš "festival" je vsako leto bolj obiskan in z vsakim letom tudi bolje poznan. Letos bo glavni glasbeni gost petkovega večera skupina Mambo Kings, v soboto pa bo na glavnem odru DJ Boštjan z oddajo "Petkova pumpa" in Vili Resnik. V soboto tekom dneva poteka tudi tradicionalno kuhanje "Naj golaža Rimskih Toplic", z večerno podelitvijo priznanj; letos že 9. zapovrstjo! Pohvalimo se lahko z velikim številom prijavljenih ekip [lani kar 34]. Kot posebnost lahko izpostavimo, da imajo svojo ekipo tudi vse okoliške občine, na čelu z župani! [kar kaže tudi na visoko povezanost delovanja občin v tej regiji] Ponosni smo, da smo z leti postali druga največja prireditev v občini - lahko bi rekli, da smo mlajša sestra vsem poznanega dogodka "Pivo in cvetje". Vabljeni v našo družbo!
news_image  

Dnevi lignjev v AquaRomi!

Poletje se nezadržno bliža in v AquaRomi, Rimske Toplice se že pripravljamo na dobrote morja. Od 28. aprila dalje v Rimskih Toplicah pripravljamo lignje na različne načine. Vabljeni na ocvrte, polnjene, gratinirane ali na lignje z žara v restavracijo AquaRoma, Rimske Toplice!
news_image  

Kopališke karte v predprodaji!

Poletje se bliža in mi se že pripravljamo na kopalno sezono!!! V predprodaji lahko tudi letos kupite karte ceneje!! Posamezniki, društva ali podjetja!
news_image  

Zelena energija za pomladne dni!

S 1. aprilom pričnemo v restavraciji AquaRoma s posebno ponudbo zdravih, prečiščevalnih ter super živil... Prečistite se ter si napolnite svoje notranje baterije v Rimskih Toplicah - ekipa restavracije AquaRoma vabi! Beluši, čemaž, regrat, sejtan, tofu, super-živila,... Vabljeni v Rimske Toplic, kjer se vedno kaj dobrega najde!
news_image  

Glasbeno - kulinarični večer v Rimskih Toplicah!

Zima se še poslovila ni, v AquaRomi pa že diši po morju! Ob prihajajočem dnevu žena vas vabimo, da v petek 4 marca in soboto 5.marca, s svojo najdražjo preživita nepozaben glasbeno-kulinarični večer! Restavracija AquaRoma, Rimske Toplice pripravlja dobrote Istrsko-Kraške kuhinje s pridihom mediterana! Za veselo vzdušje bo poskrbela grupa Simpatizeri... Rezervacije že sprejemamo! [03/57-36-850] Restavracija AquaRoma vabi v Rimske Toplice!
news_image  

Valentinov ples v AquaRomi

Še ne veste kam bi povabili svojo najdražjo osebo? ...mi imamo odgovor: V AquaRomo, Rimske Toplice na "Valentinov ples"! 12. februarja ob 19. uri z bogatim kulinaričnim programom ter ob spremljavi žive glasbe... Vabljeni v Rimske Toplice - v restavracijo AquaRoma!!!
news_image  

Decembrske zabave v AquaRomi!

Tudi letos bo pri nas v decembru še posebej veselo! Vsak petek in soboto vas bomo presenetili z glasbo v živo; za vas ter vašo skupino pripravili edinstven meni; svečani pogrinjki pa so že tako ali tako stalnica pri naših dogodkih! Preverite prosti termin ter rezervirajte prostor že danes! Pokličite na 03/57 36 850 - restavracija AquaRoma, Rimske Toplice!!!

 

2012 © Aqua Roma | Toplice 2 | Rimske Toplice | Slovenia
03 573 68 50 | restavracija@aquaroma.si

Izdelava spletnih strani: GRAVITON DESIGN