Naša spletna stran uporablja piškotke, ki omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo.

Vec o tem.

 

AKTUALNO V AQUA ROMI

news_image  

Sveže malice v AquaRomi; od 16. do 20. oktobra

Malice od 16. do 20. oktobra:


Ponedeljek:

1. Telečji saltimbocca zrezek, štruklji, solata

2. Špinača, pire krompir, hrenovka

3. Ajdova kaša z jurčki, solata


Torek:

1. Mesna lazanja, solata

2. Piščančja rižota, solata

3. Bujta repa, sladica


Sreda:

1. Pečenka, kroketi, solata

2. Piščanec s curryem in zelenjavo, široki rezanci, solata

3. Pečena postrv na žaru in slani krompir, solata


Četrtek:

1. Krvavica, kislo zelje, matevž

2. Ocvrti sir, pommes frites, solata

3. Mesni burek, jogurt


Petek:

1. Mesni polpeti, prebranec, solata

2. Telečja obara, sladica

3. Polnjeni ocvrti lignji, krompirjeva solata


P.S.: Po želji pa lahko za malico vedno naročite tudi ocvrt sir ali pa dunajski/pariški zrezek (svinjski ali puranji) s pomfrijem...

news_image  

Dnevi HAMBURGERJEV in HOT DOGOV v AquaRomi!

Vabljeni na noro dobre hamburgerje v restavracijo AquaRoma, Rimske Toplice!

Od 10. oktobra dalje bo na izbiro poseben nabor hamburgerjev!

Vabljeni v Rimske Toplice, kjer AquaRoma navdušuje...

news_image  

RIMSKE so FEjST 2017

Mi se že pripravljemo na dogodek leta v Rimskih Toplicah! Kot vsako leto tudi letos prvi vikend v juniju tradicionalna prireditev RIMSKE so FEjST! Letos praznujemo že 10. obletnico prvega kuhanja naj golaža Rimskih Toplic, pričakujemo pa še več zabave, še več ekip in več dogajanja za vse generacije!
V petek zvečer (2.jun.) nastop skupine ROCK PARTYZANI ob 20. uri; V soboto 3. junija zvečer na odru POSKOČNI MUZIKANTI! Za dodatno popestritev bo skrbel antenin PARTY TEAM z zgovornima mr. ANDY DJ in DJ TINNY...
VSTOPNINE NI!
Vabljeni v Rimske Toplice, kjer se poletje začne!

(v primeru slabega vremena bo prireditev pod šotorom! Torej vidimo se v vsakem vremenu, prvi vikend v juniju, na parkirišču pred AquaRomo, kjer se bomo skupaj zabavali na prireditvi RIMSKE so FEjST 2017)
news_image  

VIP razvajanja v AquaRomi!

Nova pridobitev našega hotela sta dve nadstandardno opremljeni VIP sobi, namenjeni individualnemu SPA razvajanju. V sobi sta masažni bazenček (jacuzzi) ter kombinirana infro/finska savna. Pokličite nas ter preverite ponudbo! Vabljeni v Rimske Toplice!
news_image  

Valentinovo v AquaRomi...

Letos bo Valentinovo še slajše! V Rimskih Toplicah pripravljamo posebno romantičen meni! Da bo vse skupaj še lepše bodo poskrbeli romantični glasovi Dalmacije... v soboto 11.2. prihaja k nam v goste klapa Lanterna iz Zadra! Rezervirajte si svojo mizo! Pokličite na 03/57-36-850 še danes!
news_image  

Zaposlitev v podjetju AGM Nemec!

12.1.2017 V podjetju AGM Nemec zaposlimo kuharja in picopeka z izkušnjami! Iščemo tebe? Piši, pokliči ali se oglasi pri nas! Če pa nisi pravi - deli objavo; ker Nekdo komaj čaka na priložnost, pomagaj mu! Več info na: restavracija@aquaroma.si info@k5.si guliver@agm-nemec.si oz. pokliči na: 051/432-512
news_image  

Hvala za Vaše zaupanje!

Sprejmite vsak dan v novem letu kot dar, prisluhnite prijazni besedi in se z nasmehom predajte tokovom življenja! Najlepše se vam zahvaljujemo za zaupanje, ter vam želimo lep praznični december in vse lepo in vse dobro v letu 2017. kolektiv AGM Nemec d.o.o. - Ekipa AquaRoma, Rimske Toplice!
news_image  

Veseli december v AquaRomi!

Vabimo Vas da si polepšate december v naši družbi! Vabljeni v restavracijo AquaRoma, kjer se lahko posladkate tudi z domačimi slaščicami! Za rezervacijo mize ali prostora pokličite na 03/57-36-850, ter preverite proste termine! Vabljeni!
news_image  

RESTAVRACIJA & KAVARNA K5...

V decembru odpiramo novo restavracijo in kavarno K5, na rudarski cesti 8a, v Trbovljah! Zbiramo pa že prijave za decembrska praznovanja za zaključene skupine! Pokličite 051/432-512 za proste termine!
news_image  

Tradicionalno MARTINOVANJE v AquaRomi!

Vabljeni na kulinarično-glasbeni dogodek z ansamblom bratov ŽERJAV ter pestrim martinovim menijem v dveh izvedbah! Rezervacije že sprejemamo na tel. 03/57 36 850! Vabljeni v Rimske Toplice!
« Prejšnje123456...10Naslednje »

 

2012 © Aqua Roma | Toplice 2 | Rimske Toplice | Slovenia
03 573 68 50 | restavracija@aquaroma.si

Izdelava spletnih strani: GRAVITON DESIGN