KOPALIŠČE AQUA ROMA ZAKLJUČUJE S KOPALNO SEZONO 2023!!!

Ponovno vabljeni na kopanmje v naše bazene naslednjo sezono – predvidoma v maju oz. juniju, odvisno od vremenskih pogojev!

Zahvaljujemo se vsem, ki ste nas letos obiskali ter se zabavali, sproščali in uživali v čisti, termalni vodi!

 

PONOVNO BOMO Z VAMI V LETU 2024!!! Medtem, pa vabljeni v restavracijo, hotel ali zabavo v naši večnamenski stekleni dvorani!
Se vidimo kmalu! Hvala!

 

Za preverjanje odprtosti oz. zasedenosti kopališča pokličite na 03 57 36 860 – bazeni AQUAROMA; ali 03 57 36 850 – restavracija AquaRoma!

V našem vodnem parku se lahko razvajate v naravni termalni vodi, uživate pri spuščanju po toboganih ali se sproščate ob igranju raznih športnih iger! Nizek bazenček za najmlajše, veliki 33-metrski bazen ter rekreacijski bazen nudijo nekaj za vsakogar.

Najlepše ponuja nočno kopanje ob petkih (v času počitnic), kjer lahko v topli vodi ob soju sveč uživate vse do polnoči. Naši najmlajši obiskovalci pa so ob vikendih še posebej veseli, saj naše animatorke vedno poskrbijo za obilico smeha, zabave ter nagrad.

Večkrat nas obiščejo našega “Bikca Štrikca”-maskota AquaRome, tudi razne maskote naših poslovnih partnerjev, kot so Medo Ledo ali Lučka in Tom ter poskrbijo za dodatna sladka razvajanja, ter zabavo otrok!!!

Aqua Roma, Rimske Toplice
AquaRoma