KOPALIŠČE AQUA ROMA JE PRIČELO S KOPALNO SEZONO 2021 z dnem 18.6.2021!
Poletje se je začelo in z njim so prišli tudi naši bazeni!

Za preverjanje odprtosti oz. zasedenosti kopališča pokličite na 03 57 36 860 – bazeni AQUAROMA!

Trenutno za obisk bazena ne potrebujete posebnih dokazil glede PCT pogojev, je pa potrebno upoštevati vsa ostala navodila NIJZ! Kot so: Nošenje mask v zaprtih prostorih, ohranjanje varne medosebne razdalje, paziti na higijeno kihanja in kašljanja, razkuževanje rok… Mi se trudimo zagotoviti varno okolje z razkuževanjem ležalnikov, garderob in omaric po vsaki uporabi. Prav tako večkrat dnevno razkužujemo najbolj obremenjene dele opreme – kljuke, ograje,…

V našem vodnem parku se lahko razvajate v naravni termalni vodi, uživate pri spuščanju po toboganih ali se sproščate ob igranju raznih športnih iger! Nizek bazenček za najmlajše, veliki 33-metrski bazen ter rekreacijski bazen nudijo nekaj za vsakogar.

Najlepše ponuja nočno kopanje ob petkih (v času počitnic), kjer lahko v topli vodi ob soju sveč uživate vse do polnoči. Naši najmlajši obiskovalci pa so ob vikendih še posebej veseli, saj naše animatorke vedno poskrbijo za obilico smeha, zabave ter nagrad.

Večkrat nas obiščejo našega “Bikca Štrikca”-maskota AquaRome, tudi razne maskote naših poslovnih partnerjev, kot so Medo Ledo ali Lučka in Tom ter poskrbijo za dodatna sladka razvajanja, ter zabavo otrok!!!

Aqua Roma, Rimske Toplice
AquaRoma