KOPALIŠČE AQUA ROMA JE ZAKLJUČILO S KOPALNO SEZONO 2020!
Poletje se je poslovilo in z njim tudi naši bazeni!

Hvala vsem, ki ste nas letos obiskali ter upoštevali vsa navodila, da smo lahko kopalno sezono pripeljali do konca, brez posebnih dodatnih zapletov!

V pričakovanju naslednje sezone, ter v upanju na izboljšanje razmer do takrat, vas prav lepo pozdravljamo in vabimo da obiščete našo restavracijo ali hotel!

V našem vodnem parku se lahko razvajate v naravni termalni vodi, uživate pri spuščanju po toboganih ali se sproščate ob igranju raznih športnih iger! Nizek bazenček za najmlajše, veliki 33-metrski bazen ter rekreacijski bazen nudijo nekaj za vsakogar.

Najlepše ponuja nočno kopanje ob petkih (v času počitnic), kjer lahko v topli vodi ob soju sveč uživate vse do polnoči. Naši najmlajši obiskovalci pa so ob vikendih še posebej veseli, saj naše animatorke vedno poskrbijo za obilico smeha, zabave ter nagrad.

Večkrat nas obiščejo našega “Bikca Štrikca”-maskota AquaRome, tudi razne maskote naših poslovnih partnerjev, kot so Medo Ledo ali Lučka in Tom ter poskrbijo za dodatna sladka razvajanja, ter zabavo otrok!!!

Aqua Roma, Rimske Toplice
AquaRoma